Vlees

Carne (Vleesgerechten / Meat dishes)

66 Filetto ai ferri
Ossenhaas van de grill met rozenmarijn en olijfolie
Fillet of beef of the grill with rosemary and olive oil
€ 21,50
67 Bistecca ai ferri
Entrecote van de grill geserveerd met kruidenboter en rucolla sla
Steak entrecote of the grill served with herb butter and rucola
€ 19,50
68 Costate griglia
Rib-eye van de grill
Rib-eye of the grill
€ 18,00
69 Costolette di Agnello alla griglia
Lamskoteletten van de grill
Lamb chops of the grill
€ 17,50
70 Bistecca Siciliana
Entrecote met kappertjes, olijven, ansjovis en knoflook in tomatensaus
Steak entrecote with capers, olive, anchovy and garlic in tomato sauce
€ 19,50
71 Filetto pepe verde
Ossenhaasfilet met groene pepers geflambeerd met cognac en roomsaus
Fillet of beef with green peppers flambe with cognac and creame sauce
€ 22,50
72 Filetto Marsala
Ossenhaasfilet in marsala wijnsaus
Fillet of beef in marsala sauce
€ 23,00
73 Pollo alla Cacciatore
Kipfilet met champignons, paprika, uien en olijven in tomatensaus
Chicken breast with mushrooms, paprika, onions and olive in tomato sauce
€ 16,00
74 Scalopina Limone
Dungesneden bovenbil van kalf met witte wijn, citroen en roombotersaus
Thinly cut topside of veal with white wine, lemon and butter sauce
€ 18,50
75 Saltimbocca ala Romana
Dungesneden bovenbil van kalf met parmaham, mozzarella, sali in wittewijnsaus
Thinly cut topside of veal with parma ham, mozzarella, sali in white wine
€ 20,50
76 Scalopina Gorgonzola
Dungesneden bovenbil van kalf met pittige blauwe kaas en roomsaus
Thinly cut topside of veal with spicy blue cheese and cream sauce
€ 19,50
77 Scalopina Vino Bianco
Dungesneden bovenbil van kalf met wittewijnsaus
Thinly cut topside of veal with white wine sauce
€ 19,00

Alle vis- en vleesgerechten worden geserveerd met spaghetti, aglio oglio, peperoncino of spaghetti bolognese en sla
All fish- and meat dishes are served with spaghetti, aglio oglio, peperoncino or spaghetti bolognese and salad